IMG_20150426_152524_BURST002.jpg

Välillä jotain piristävääkin minun elämässäni. Pääsin mukaan Hopottajien kampanjaan testaamaan Myllyn Parasta Pyöreää Suklaataikinaa...jee! Kaksi pakettia Suklaataikinaa testattavaksi, mikä piristävämpi tehtävä tähän kipuilun keskelle. Sai jotai muutakin ajateltavaa ja ihana laittaa aivonystyrät koetukselle, mitä tästä voisikaan loihtia. Toki tälle linjojen hoidolleei niin parasta, mutta voi voi :).

Suklaataikinat kotiin, toinen paketti pakastimeen ja toinen kokeiluun. Ensimmäisen paketin jaoin kahteen erään. Toiseen puoliskaan sekoitin vaahtokarkkeja ja toiseen hopeatoffeeta. Yksi vika oli.....katosivat parempiin suihin aivan liian nopeaa. Vaantokarkein höystetystistä pikkuleivistä tuli hieman epäsiistin näköisiä, mutta maku korvasi sen. Hopeatoffeeta lisättyihin pikkuleivissä sai olla todella tarkka paisto-ajan kanssa, koska toffee otti pieniin kekseihin palaneen maun herkästi. Mutta kun keksit jätti hieman raaáhkoiksi niin täydellistä.

Koska leipominen on minulle melkoisen väsyttävää touhua, tämä yksi paketti sai riittää aluksi ja halusin miettiä mitä kokeilisin toisella paketilla. Meillä vain taitaa olla pakastimessa hiiriä. Ottaessani toista pakettia pakastimesta, oli siitä jäljellä enää hieman reilu puolet. Joten todistetusti hyvää on pelkkä taikinakin jäisenäkin. Kokeiltavaksi jäi enään puoliska pakettia ja siitä loidin whoopies tyylisiä keksiä. Kaulin taikinaa noin 3 mm paksuiseksi ja otin muotilla pyöreitä kuvioita. Paistoin 7 minuuttia keskitasolla. Heti uunista tullessa laitoin kuumiin keksiin palan vaahtokarkkia ja toinen kuuma keksi päälle. Näin vaahtokarkki suli väliin nätisti. Näistä tuli ehdottomasti meidän perheen suosikkeja! Helppo ja nopea valmistaa sekä maku aivan valloittava.

Helppoa, sotkutonta ja nopeaa leipomista. Sanoisin, että pakastimen täydellinen vierasvara, josta saa herkullista tarjottavaa yllättäen. Tai jos itselle iskee makean nälkä niin pian on sekin ongelma hoidettu.

Nämä tuotteet löytyvät kaupan pakaste-altaasta tai -kaapista ja tuotetta on ainakin isoimmissa kaupoissa. Minä ostin itse tuotteen Prismasta.

#myllynparas #suklaataikina #hopottajat

http://www.hopottajat.fi/suklaataikina/