IMG_20150930_195354.jpg

Olen saanut kunnian toimia Buzzadorina Vanish tuotteelle. Eli olen buzzador ja osallistun Vanish kampanjaan. #vanish  #vanishgold-buzzaus  #buzzador

Tällainen purkki se tupsahti postista minulle ja tehtäväni on ollut testailla tuotetta. Tämä onkin ollut minulle mieluinen testauksen aihe, koska sitä lika pyykkiä riittää ja jotenkin kummasti niitä tahroja, varsinkin rasvatahroja löytyy aina paidoista. Testailun alkujakso meni tustuessa lukien itse tuotteeseen ja kertoessa siitä muille. Nyt vihdoin pääsin kunnolla kokeilemaan tuotetta ja testailemaan miten se oikeasti toimii.

Tämä Vanish Gold - jauhe tuoksuu melko voimakkaasti purkin avatessa, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Tuoksu on mielestäni puhdas tuoksu. Lopputulokseen ei tuoksu vaikuta kuin positiivisesti. Kuiva pyykki tuoksuu raikkaalle, eikä vahvasta alkutuoksusta ole tietoakaan.

IMG_20150928_170253.jpg

Tässä kuva paidastani, jossa rasvatahroja ja seuraavassa kuva vanish gold jauheesta veteen liotettuna. Laitoin ainetta tahralle, otin kuvan ja laitoin muun pyykin kanssa pesukoneeseen. Pesin normaaliin tapaan 40 asteessa kirjopesuohjelmalla. #vanish

IMG_20150928_170559.jpg

Ja lopputulos näkynee tässä alla olevassa kuvassa.

IMG_20150930_120440.jpg

Toiseen testiin tilaisuus tuli aivan vahingossa. Perhessämme hiuksia värjätään aina silloin tällöin ja millä värillä milloinkin. Pyyheliinasta päätellen ja hiuksista päätellen oli tällä kertaa kyseessä purppura kevytväri. Tiistai-illalla oli likaantunut pyyhe jätetty pyykkikoneen eteen ja vuorokauden päästä löysin sen siitä. Väri oli kerinnyt hyvin imeytyä pyyheliinaan ja kuivua. Tein samat työvaiheet kuin paidalle, mutta en uskaltanut pestä pyyhettä muiden kanssa. Joten pyyheliina sai kunnian pyöriä itsekseen koneessa.

IMG_20150930_144205.jpg

Lähtöasetelma ja lopputulos on tässä alla.

IMG_20150930_181104.jpg

Lopputulokseen ei voi olla kuin tyytyväinen! Tästä on tullutkin luotto tuotteeni ja monet vaatteet pelastettu Vanishin avulla.

Nykyään kun huomaan että jokun vaate on tahrainen, jätän sen eripaikkaan odottamaan Vanish pesua. Näin ei aivan joka koneelliseen tarvitse laittaa Vanish Goldia.

#buzzador