Hopottajien kautta sain testattavakseni Sinin tuplajynssärin ja Sinin jynssärin. Minä en mitenkään innokas siivoaja ole tai oikeastaan inhoan siivoamista, joten kaikki mikä sitä helpottaa niin on minulle plussaa. Myöskään noiden nivelkipujen vuoksi en mielelläni konti lattianrajoissa, joten oli ihan mielenkiintoista kokeilla mitenkä tämmönen tuote toimii.

IMG_20150930_143904.jpg

Eli tämönen paketti postista putkahti. Tuote kuuluu Sinituotteen Roosa nauha 2015-kampanjaan, eli jokaisesta ostetusta paketista 1€ menee rintasyövän vastaiseen työhön. Jos joku haluaa tietoa lisää Roosa-nauha kampanjasta klikkaa  http://www.cancer.fi/roosanauha/ 


SINI JYNSSÄRI

Sini jynssärin ohjeissa lukee, että on tarkoitettu laattasaumojen ja pienten kolojen pesuun. Jynssäristä saa hyvän napakan otteen ja sopii monen kokoiseen käteen. Henkilökohtaisesti en tällä lähtisi isoja alueita pesemään puhtaaksi, mutta pienissä kohteissa erittäin näppärä ja tehokas. Itse joskus hangannut likaisempia saumakohtia tiskiharjalla ja täytynee todeta, että tämä voittaa tiskiharjan mennen tullen. Kokeilin jynssäriä pesualtaan yläpuolellaoleviin kaakeleiden saumoihin, hanan ympäriltä pesemiseen, keittiöhanan ympäriltä pesemiseen ja suihkukaappiin. Erittäin paljon minua miellytti hanojen ympäriltä peseminen tällä, likaa lähti yllättävän paljonkin.

Lainaus http://www.hopottajat.fi/sinituotejynssarit/   sivuilta: Jynssäri on näppärä väline laattasaumojen ja pienten kolojen pesuun. Jynssärin kapea ja napakka harjasosa painuu saumaan ja irrottaa tiukankin lian. Sillä puhdistat myös pesualtaat ja pesutilojen pienet kolot kätevästi. Jynssärissä on ergonominen, käteen sopiva muotoilu, ja siitä saa pitävän otteen. Jynssäri on Suomessa valmistettu avainlipputuote.


SINI TUPLAJYNSÄRI

Suuremman mielenkiinnon minulta sai tämä tuplajynssäri

IMG_20151003_202915.jpg

Tuplajynssärissä on nivelletty harja ja paketissa mukana myös teleskooppivarsi. Teleskooppivarsi on miellyttävä käyttää, saat valita juuri sen pituuden jota tarvitset. Teleskooppivarsi helpottaa suuresti myös saunan lauteiden alta pesua. Nivelkipuisena tämä helpottaa pesuhuoneen siivoamista kovasti, pääse ahtaisiinkin paikkoihin helposti konttimatta. Lattialle tämä toimi erittäin hyvin ja meidän lattialaattojen saumoihin mitoitus oli juuri oikea. Sain pestyksi aina kaksi saumaa kerralla.

Seinät olivatkin hieman hankalampi juttu. Tuplajynssärin harjoja ei voi säätää, joten väli on reunasta reunaan 10 cm. Nivelletty harja tuotti myöskin hieman ohgelmia. Laittialla nivellettyharja toimi erittäin moitteettomasti, mutta seinällä se muljahteli välillä ikävästi siten, että harjat kääntyivät sivuttain ja muoviosat ottivat laattoihin. Isolla seinäosiolla olisi toivonut, että harjan olisi pystynyt lukitsemaan ja näin välttynyt sen turhilta kääntymisiltä.

Lainaus  http://www.hopottajat.fi/sinituotejynssarit/  sivuilta: Tuplajynssäri on kaikkien vesipesua kestävien pintojen pesuun sopiva nivelletty harja, jolla on helppo puhdistaa lauteiden ja kalusteiden alustat. Harjassa on suorat reunat ja kalteva harjastus, joten sillä on kätevä puhdistaa kylpyhuoneen lattian silikonisaumat kumartelematta. Harja sopii kaikkiin SINI-välinevarsiin. Kampanjasetin mukana on näppärä teleskooppivarsi. Tuplajynssäri mahtuu lauteiden alle ja kylpyhuoneen ahtaisiin paikkoihin. Harjassa on ainutlaatuinen kaksoisrunko, jolla kuuraus onnistuu myös kalustejalkojen ympäriltä.

Kun sain tietää pääseväni tähän hopottajien kampanjaan, iloissani ajattelin heti peseväni saunan lauteet. Saunan lauteiden pesuun tämä ei kuitenkaan ollut hyvä. Lattiakaakeleiden pesuun oikein hyvä tuote ja seinillekkin jos tuotetta hieman kehitellään lisää. Jynssärillä saa mukavasti pikkukolot ja raot puhtaiksi. Ei nämäkään, siis jynssäri ja tuplajynssäri työtä aivan itsessään tee, eli kyllä siinä kuurata saa lian irrottaakseen. Erittäin hyvän avun saa näiden tukevista harjaksista, jotka ei ihan pienestä taivu.

Tältä sivustolta saa lisätietoa asiasta http://www.sinituote.fi/roosanauha