IMG_20151126_203732.jpg

#tuoksukynttiläbuzzaus


Viimeisen kahden kuukauden ajan on tehtäväni ollut olla Buzzadori Air Wick® -tuotemerkille ja kokeilla Air Wick life tuoksukynttilöitä. Oli taas tästä kokeilusta ihan tIMG_20151126_204841.jpgäpinöissäni, koska rakastan yleensäkkin kynttilöitä. Kodissamme palaa melkeinpä joka päivä kynttilä ja usein tuoksullinen. Joten kampanja oli kuin minulle tehty. Innoissani avasin paketin ja heti laitoin ensimmäisen kynttilän palamaan, pakkohan kissan oli myös päästä ihmettelemään tuotetta :)

Eli selvännän ensin teille lyhyesti mikä on Buzzador #buzzador . Eli Buzzadorina saan osallistua erilaisiin kampanjoihin, joissa kokeillan ja testaillaan tuotteita. Nämä tuotteet saan pitää tai välillä saan jakaa näytteitä muille. Vastapalveluna kerron ihmisille tuotteista ja kerron myös oman rehellisen mielipiteen kyseisistä tuotteista.


IMG_20151126_203456.jpg


Tällä kertaa oli siis tällaisia tuoksukynttilöitä, paketissa oli kaksi tuoksukynttilää ja kaksi väriävaihtavaa tuoksukynttilää. Nämä väriävaihtavat tuoksukynttilät poikkeavat perinteisistä siinä, että nämä vaihtavat väriä, mutta myös tuoksua. Kynttilöiden pohjassa on patterit jolla tämä värivaihto onnistuu. Itse kynttiläkippo on lasia ja niin kuin ylemmästä kuvasta näkyy lasin päällä on tuollainen maiseman kalvo, joka on erittäin kauniin näköinen jos ei ota huomioon hieman tökeröä saumapaikkaa. Palamisajaksi näillä väriävaihtavilla kerrotaan olevan 25 tuntia ja tuoksukynttilöillä 22 tuntia. Kynttilöitä suositellaan kerralla poltettavan korkeintaan 4 tuntia. Positiivista on että kynttilä sammuu itsekseen kun palamatta on noin 2 cm.

Heti paketin aukaistua tuoksu on hyvin voimakas. Kiireessä kynttilät jäävät olohuoneen pöydälle ja seuraavan päivänä olohuoneessa leijailee melkoinen tuosujen sekamelska, joten kiireesti kiikutan ne kaappiin tuosumaan, Yhden jätän siihen olohuoneen pöydälle kokeiluun. Poltan kynttilää puolisen tuntia, en nyt erityisen hyvin huomaa tuoksujen vaihtumista, mutta värien vaihtuminen on edelleen kovastikkin mieleeni. Tuoksu on mielestäni kovin voimakas, oikeastaan liiankin voimakas ja kokeilu päättyy sillä erää siihen. Parin kuukauden ajan olen yrittänyt polttaa kynttilöitä uudelleen ja uudelleen, mutta minulle nämä ovat aivan liian voimakkaasti tuoksuvia. En ole allerginen ja pidän tuoksukynttilöistä, mutta näissä tuoksu on niin hallitseva ja voimakas ettei se ole enää miellyttävää. Ihan viime tippaan asti olen halunut kokeilla, mutta ei nämä eivät vaan toimi, vaikka kuinka kauniita olisivatkin.